Wrench

logo

"CMG team" Petrova 170, 10000 Zagreb Tel: +385 1 2317 500
CMG team

Automehanika

Sa svim popratnim uslugama.

Vulkanizacija

Montaža i balansiranje guma.

Autoelektrika

Autoelektrika i dijagnostika za sve vrste vozila.

Prava kupaca

Proizvođač vozila ne smije izdati jamstvo koje uvjetuje popravak i servisiranje vozila isključivo unutar njihove ovlaštene mreže ili na korištenje isključivo vlastitih rezervnih dijelova.

U skladu s pravilima Europske komisije, kupci imaju pravo na korištenje bilo koje servisne radionice za popravak automobila za nejamstveni popravak vozila bilo za vrijeme trajanja jamstva ili u produženom jamstvenom periodu. Naravno, svaki serviser podliježe zakonskim pravima i odgovornostima. Stoga, svatko tko ošteti Vaše vozilo nemarnim obavljanjem radova na vozilu ili korištenjem neispravnih dijelova biti će odgovoran za to ..

Jamstva

Prava potrošača vrijede samo za jamstva vezana uz kupovinu novog vozila te se ne primjenjuju na ostala jamstva (npr. koja daju trgovci prilikom kupnje rabljenog vozila). Stoga, vlasnici vozila budite oprezni prilikom potpisivanja jamstvenog ugovora! Neopreznošću možete potpisati izjavu kojom se odričete prava na odabir gdje ćete održavati Vaš automobil!

Pravi odabir

Redovni i izvanredni servisi svojevrsna su noćna mora svakog vlasnika automobila. Prosječno vozilo sadrži preko 1000 sklopova. Tehnika je kvarljiva, ma koliko bila suvremena, nova i kvalitetna. Čovjek je, kako je svima razumnima jasno, također sklon zamoru i greškama. Prosječna osoba tijekom života provede 4 godine putujući u automobilu i 6 mjeseci čekajući da se na semaforu pojavi zeleno svjetlo.

Zbog svega navedenog potrebno je sa osobitom pažnjom izabrati kome ćete povjeriti održavanje vašeg vozila. CMG team je tim stručnjaka sa velikim iskustvom i pozitivnim referencama. Naši klijenti od nas odlaze zadovoljni. Posjetite našu radionu i provjerite zašto je to tako.

Garancija popravaka

Prema propisima Europske komisije, proizvođač vozila ne smije odbiti jamstveni popravak kao što je, na primjer, neispravan električni podizač prozora samo zato jer je, na primjer kupac automobila promjenio ulje u servisu izvan ovlaštene mreže! Za popravke vozila mogu se koristiti originalni dijelovi ali i zamjenski djelovi. Originalni dijelovi nisu samo oni prodavani i ugrađivani od strane proizvođača vozila već i svi oni koji nose logotip proizvođača dijelova. U većini slučajeva i jedni i drugi se proizvode na istoj proizvodnoj liniji s potpuno istim specifikacijama..

Zamjenski dijelovi

Jeste li znali ovo?

Oko 80% svih dijelova ugrađenih na vozilo proizvedeno je od strane proizvođača dijelova, a ne od strane proizvođača vozila. Zamjenske dijelove proizvode neovisni proizvođači dijelova i kvalitetom su usporedivi sa originalnim dijelovima. Ti se dijelovi distribuiraju do Vašeg mehaničara od strane neovisnih veletrgovaca.